Oliwa z oliwek – co nam mówią etykiety i jak ją przechowywać

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

Jesienią i zimą, gdy nadchodzi czas zbiorów, oliwki są zbierane, czyszczone, a następnie płukane. Proces wytwarzania oliwy powinien zacząć się w tym samym dniu, w którym nastąpił zbiór, im szybciej tym lepiej, jednak nie później niż dobę od zbioru.

 

Artykuł przeniesiono do nowej lokalizacji bloga: Oliwa z oliwek – co nam mówią etykiety i jak ją przechowywać

The following two tabs change content below.

italiapozaszlakiem

Z wykształcenia biolog morza, z doświadczenia project manager od zadań specjalnych i team leader zespołów niemożliwych. W wolnym czasie uprawia podróże żeglarsko - enokulinarne do Włoch, które są lekiem na całe zło. Prywatnie żona oraz mama Tymona & Toli.

  2 comments for “Oliwa z oliwek – co nam mówią etykiety i jak ją przechowywać

  1. 26 czerwca 2017 o 13:50

    Warto wiedzieć jaką oliwę wybrać :)

  2. 13 grudnia 2015 o 01:43

    U nas w hurtowni jest bardzo szeroka oferta. Zapraszam!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *