Oliwa z oliwek – co nam mówią etykiety i jak ją przechowywać

16 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 16 16 Flares ×

Jesienią i zimą, gdy nadchodzi czas zbiorów, oliwki są zbierane, czyszczone, a następnie płukane. Proces wytwarzania oliwy powinien zacząć się w tym samym dniu, w którym nastąpił zbiór, im szybciej tym lepiej, jednak nie później niż dobę od zbioru.

 

Artykuł przeniesiono do nowej lokalizacji bloga: Oliwa z oliwek – co nam mówią etykiety i jak ją przechowywać

The following two tabs change content below.

italiapozaszlakiem

Z wykształcenia biolog morza, z doświadczenia project manager od zadań specjalnych i team leader zespołów niemożliwych. W wolnym czasie uprawia podróże żeglarsko - enokulinarne do Włoch, które są lekiem na całe zło. Prywatnie żona oraz mama Tymona & Toli.

  1 comment for “Oliwa z oliwek – co nam mówią etykiety i jak ją przechowywać

  1. 13 grudnia 2015 o 01:43

    U nas w hurtowni jest bardzo szeroka oferta. Zapraszam!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *