Jak rozpętałam podróże enokulinarne. Imperia, Liguria

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×
To był rok 2010. Przypadkiem trafiłam w sieci na stronę Stowarzyszenia Miłośników Włoch Italianissima.
The following two tabs change content below.

italiapozaszlakiem

Z wykształcenia biolog morza, z doświadczenia project manager od zadań specjalnych i team leader zespołów niemożliwych. W wolnym czasie uprawia podróże żeglarsko - enokulinarne do Włoch, które są lekiem na całe zło. Prywatnie żona oraz mama Tymona & Toli.

  2 comments for “Jak rozpętałam podróże enokulinarne. Imperia, Liguria

  1. 23 czerwca 2016 o 07:50

    Zawsze chciałam się wybrać w taką podróż! Może to będą moje najbliższe wakacje.. W każdym razie, historia mnie jeszcze bardziej zachęciła :)

    • italiapozaszlakiem
      23 czerwca 2016 o 08:25

      Nie wszyscy dobrze wspominają rejs żaglowcem, nie wszyscy dobrze znieśli 8 stopni w skali Beauforta na morzu, nie wszystkim smakowała kuchnia na statku, ale za to wszyscy odżywali na lądzie :).

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *